Uitgaan Cyprus

Uitgaan Cyprus

Op Cyprus zijn een groot aantal uitgaansgelegenheden te vinden. Naast leuke gezellige restaurantjes zijn er ook gezellige discotheken en barretjes te vinden in Cyprus. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire uitgaansgelegenheden van Cyprus..

Populaire Discotheken op Cyprus

Op Cyprus zijn een groot aantal discotheken te vinden waar het altijd erg gezellig is. Wel zijn de drank prijzen op Cyprus
aanzienlijk hoger dan in de meeste discotheken in Nederland.

The Castle Club – Discotheek The Castle Club is een enorm grote discotheek op Cyprus. Deze discotheek heeft een aantal leuke zalen waar allerlei soorten muziek gedraaid wordt. Zowel van binnen als buiten ziet The Castle Club er prachtig uit.

Disco Insomnia – Insomnia is een prachtige discotheek die enorm populair is. Deze discotheek wordt gezien als de mooiste en gezelligste discotheek op het eiland Cyprus. Hier kun je tot in de late uurtjes helemaal uit je dak gaan en genieten van diverse muzieksoorten.

The Basement – The Basement is een erg gezellige club welke populair is onder jongeren. Vooral de jongere generatie komt hier om tot in de late uurtjes te feesten. Kenmerkend aan deze club zijn de lage drank prijzen en de gezellige sfeer die er altijd is.

Club Breeze – Club Breeze is een grote openlucht discotheek waar het elke zomeravond genieten is. Deze discotheek ligt strak aan zee, wat de sfeer absoluut ten goede komt. Absoluut een aanrader wanneer je een avondje gezellig wil stappan.

Populaire (eet)cafes op Cyprus

Op Cyprus zijn er enorm veel eetgelegenheden waar je heerlijk kunt eten. Let er wel goed op dat eten in de populaire drukke
straten veel duurder is dan in andere straten. Aanrader is een heerlijke Griekse maaltijd.

Bar Rumours – Bar Rumours is een erg gezellige bar waar veelal R&B en Hiphop muziek gedraaid wordt. Naast veel Engelse toeristen is dit ook een plek waar veel Nederlandse vakantiegangers in de nachtelijke uurtjes een feestje willen bouwen.

Stamatopoulos – Stamatopoulos is een gezellige eetcafe waar je heerlijk kunt genieten van luxe maaltijden tegen lage prijzen. In de avond wordt hier Griekse volksmuziek gedraait wat zorgt voor een fantastische ambiance.

Dia Tafta – Dia Tafta is een gezellige bar met een groot dakteras. Naast de leuke bar wordt hier ook vaak live muziek gedraaid. De prijzen van drankjes op het dakterras liggen een stuk hoger dan in de binnenbar.

Oasis Bar – Oasis Bar is een gezellige cocktail bar op Cyprus. Deze bar is al 25 jaar een begrip in Cyprus. De prijzen van cocktails liggen in deze bar laag waardoor het altijd druk en gezellig is. Voor goedkope cocktails moet je bij Oasis bar zijn.